Ens vinculats

TRAMVIA METROPOLITÀ »
TRAM és un grup promotor participat per un seguit d’empreses del sector de l’obra civil, de la construcció de material mòbil i dels sistemes d’operadors de transport i gestió d’infraestructures. Actualment, és l’adjudicatari de les xarxes del Trambaix i el Trambesòs de la Regió Metropolitana de Barcelona, concessions de l’Autoritat del Transport Metropolità.
SERMETRA »
El 19 de juny de 2003 es va constituir la Societat Sermetra, SL, entre l’Autoritat del Transport Metropolità i BusMet Serveis, SL.
L’objecte d’aquesta societat és gestionar el manteniment dels sistemes de la integració tarifària i dels sistemes d’ajut a l’explotació d’aquest àmbit, el lloguer de les infraestructures comunes requerides i els treballs que deriven de l’evolució d’aquests sistemes per a aquelles empreses que contractin els seus serveis.
SOCMOBILITAT »
SocMobilitat és la Societat Catalana per a la Mobilitat i està integrada per CaixaBank, Fujitsu, Indra i Marfina. És el grup adjudicatari del contracte de col·laboració pública i privada per a implantar i gestionar el nou sistema tecnològic, tarifari i de gestió T-mobilitat.