Servei de transport públic amb motiu de la Setmana Santa

Servei de transport públic amb motiu de la Setmana Santa

Contenido actualizado el

• Els operadors mantindran la seva oferta habitual excepte el Metro de Barcelona, que preveu reforços. Es manté el tancament del servei ferroviari a les 24 h.

Comparte este contenido:

El transport públic de l’àrea de Barcelona mantindrà en general el servei que és habitual en dia feiner no lectiu, des de dilluns 29 de març a dijous 1r d’abril, i l’habitual de cap de setmana (tant aquest proper cap de setmana, com els quatres dies festius de Setmana Santa, des de divendres 2 d’abril fins dilluns 5 d’abril inclòs).

Tanmateix, per raons de qualitat, Metro de Barcelona continuarà aplicant el 100% de l’oferta de dia laborable lectiu entre dilluns i dijous vinent, cosa que representa de mitjana un 16% més de capacitat a l’hora punta del matí i un 14% més a l’hora punta de la tarda respecte del mateix període d’abans de la pandèmia. Els caps de setmana de Rams i de Pasqua s’aplicaran reforços especialment en hores punta i en les línies L1, L4 i L5. Així l’oferta del metro de TMB se situa en un màxim històric en Setmana Santa.

La resta dels operadors de la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, FGC, Rodalies de Catalunya, TRAM, Bus Metropolità de l’AMB (TMB i operadors privats), autobusos interurbans i autobusos urbans, oferiran el servei habitual, atès que continuen les restriccions de la mobilitat i la demanda es manté entre el 60% i el 65% dels nivells anteriors a la pandèmia.

Recordem que es manté el tancament del servei ferroviari a les 24 h, amb horari constant cada dia de la setmana, de 5 h a 24 h.

Podeu trobar més informació de servei a les pàgines webs oficials dels operadors.

Documents relacionats