Servei especial de transport públic per la revetlla de Sant Joan

Servei especial de transport públic per la revetlla de Sant Joan

Contenido actualizado el

• La xarxa de metro i TRAM oferiran servei ininterromput la nit de Sant Joan i FGC prestarà el servei fins a les 2 h. Rodalies reforçarà amb places addicionals en les línies que es preveu augment de la demanda.

Estació de metro de Barcelona ATM
Comparte este contenido:

El dimecres 23 de juny, nit de la revetlla de Sant Joan, hi haurà servei especial de transport públic per facilitar la mobilitat de les persones en una nit tradicional de celebració, encara en el marc de les recomanacions que cal respectar per evitar la propagació de la covid-19.

  • Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) prestarà el servei de metro durant tota la nit. Els trens circularan sense interrupció des de les 5 h de la matinada de dimecres 23 fins a les 00 h de dijous dia 24, 43 hores de servei ininterromput.
  • La línia L4 reforçarà el seu servei amb freqüències de pas de fins a 8 minuts.
  • TRAM oferirà així mateix el servei ininterrompudament: les línies del Trambaix i del Trambesòs tindran tramvies circulant des de les 5 h de la matinada de dimecres 23 fins a les 00 h del dia 24, 43 hores de servei ininterromput.
  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) prestarà el servei habitual de vigília de festiu, fins a les 2 h de la matinada, i es reprendrà el servei normalment a les 5 h del matí del dijous.
  • Rodalies de Catalunya - Renfe oferirà el servei en l’horari habitual amb places addicionals en les línies que es preveu augment de demanda.
  • El Nitbus de l’AMB tindrà reforços a la línia N28 (amb una freqüència de 10 minuts i busos articulats), N9 (amb busos addicionals entre Santa Coloma de Gramenet i Can Ribó, de Badalona) i vehicles de reserva a Plaça Catalunya.
  • Els busos nocturns de la Generalitat, per la seva banda, mantindran l’oferta al 100%.
  • Els autobusos urbans mantindran l'oferta habitual de dia feiner pel dia 23 i de dia festiu pel dia 24.

Els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència de persones usuàries que es desplaçaran en transport públic, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat, per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades. Malgrat la relaxació de les restriccions de mobilitat, cal tenir present que l'emergència sanitària causada per la pandèmia encara no ha estat superada. Per això, es recomana als usuaris del transport públic durant la nit de Sant Joan que respectin estrictament les mesures de protecció sanitària establertes, especialment l'ús de mascareta durant tota l'estada a instal·lacions i vehicles de transport públic, la prohibició de menjar o beure als vehicles, la distribució en tot l'espai disponible, el silenci i el seguiment de les indicacions que facin el personal dels operadors.

Es pot trobar més informació sobre l’oferta relacionada amb la revetlla de Sant Joan als canals oficials dels diferents operadors.

Documents relacionats