El transport públic amplia el seu servei durant les Festes de la Mercè 2021

El transport públic amplia el seu servei durant les Festes de la Mercè 2021

Contenido actualizado el

TMB, FGC, TRAM, Rodalies de Catalunya i el Nitbus, la xarxa de bus nocturn metropolità, amplien el servei per facilitar la mobilitat als esdeveniments que tenen lloc a diversos punts de la ciutat

Persones usuàries a les andanes de TMB
Persones usuàries a les andanes de TMB ATM
Comparte este contenido:

La xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona amplia el seu servei amb motiu de les Festes de la Mercè 2021, que tindran lloc des del dijous 23 fins al diumenge 26 de setembre. Per adaptar l’oferta a l’increment de demanda durant les festes, els operadors TMB, FGC, TRAM, Rodalies de Catalunya i el Nitbus, la xarxa de bus nocturn metropolità de l’AMB, reforçaran el seu servei.

L’Autoritat del Transport Metropolità recomana l’ús del transport públic com a millor opció per desplaçar-se per la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana durant les Festes de la Mercè.  Cal recordar que, en cap cas, les instal·lacions de la xarxa de transport públic són un espai de festa ni celebració i que l’ús correcte de la mascareta és obligatori.

TMB
El metro funcionarà sense interrupció les nits del dijous 23, divendres 24 i dissabte 25. En aquest sentit, els trens circularan des de les 5 de la matinada del dijous 23 de setembre fins les 12 de la nit del diumenge 25.  A més, es preveu reforçar les freqüències a partir de les 22 h, sobretot a la línia 4.

Pel que fa al servei d’autobusos, es reforçarà la línia 150 (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) amb vehicles addicionals els dies 25 i 26 de 10 a 20 h, i s’habilitarà un servei especial entre l’estadi i la plaça d’Espanya que funcionarà els dies 23, 24 i 25 en horari de 21.00 a 1.30 hores, i el dia 26 de setembre de 21.00 a 23.00 hores.

FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya reforçarà les seves línies urbanes (L6, L7, L8, L12) amb servei ininterromput les nits del dijous 23, divendres 24 i dissabte 25, amb un interval de pas d’un tren cada 20 minuts.

TRAM
El TRAM realitzarà servei ininterromput a les línies T2, T3, T4 i T5, des de les 5h de la matinada del dijous 23 fins a les 12h de la nit del diumenge 26 de setembre. Entre les 2h i les 5h de la matinada, la freqüència de pas de la línia T4 serà de 20 minuts, i la de la línia T5, de 30 minuts al Trambesòs. Al Trambaix, la freqüència serà de 15 minuts al tronc comú. Les línies T1 i T6 realitzaran el servei en el seu horari habitual.

Rodalies de Catalunya
Per la seva banda, Rodalies de Catalunya, el divendres 24 oferirà servei de dia festiu a totes les línies de rodalies de Barcelona, mentre que les línies regionals seguiran realitzant el mateix servei que en un dia feiner.

Nitbus
El Nitbus, el bus nocturn metropolità de l’AMB, que dona servei a Barcelona i altres 17 municipis de la metròpolis, incrementarà el nombre de vehicles per atendre aquells punts i franges horàries de la nit on hi pugui haver aglomeracions o necessitats específiques de transport.

Barcelona, 20 de setembre de 2021

 

Documentos relacionados