Un servei essencial, un gest essencial

Un servei essencial, un gest essencial

Content updated on

Durant la pandèmia de la covid19, l’ATM ha posat en marxa diferents campanyes de prevenció per fer front al virus i en concret de recomanacions per contenir els contagis dins el transport públic. Amb l’objectiu de fer valer el transport públic com un servei essencial i segur, l’ATM demana que es segueixi mantenint l’ús obligatori de la mascareta quan s’hi viatja.

Image of campaing: Si agafes la targeta, també la mascareta
Image of campaing: Si agafes la targeta, també la mascareta | ATM
Share this:

Apartir de l’edat de 6 anys totes les persones que viatgen en transport públic estan obligades a l’ús de la mascareta. El transport públic, servei essencial per a la ciutadania i utilitzat per tots els col·lectius, incloent-hi el de persones especialment vulnerables, es manté doncs com a espai amb major garantia de seguretat per a totes les persones usuàries. Pel que fa a les andanes i estacions es recomana igualment l’ús de la mascareta, tot i no ser obligatòria.

Els operadors de transport públic seguiran comunicant l’obligatorietat de l’ús de la mascareta i aplicant les mesures i sistemes de neteja i ventilació que han fet possible el manteniment del servei en condicions de seguretat durant tota la pandèmia covid-19.