El metro torna al servei ininterromput les nits dels dissabtes

El metro torna al servei ininterromput les nits dels dissabtes

Contingut actualitzat el

El metro oferirà servei continuat les nits de dissabte a diumenge a partir del 26 de juny • La mascareta continua sent obligatòria al transport públic

Metro de Barcelona
Metro de Barcelona ATM Metro de Barcelona
Comparteix aquest contingut:

  • El metro oferirà servei continuat les nits de dissabte a diumenge a partir del 26 de juny

  • La mascareta continua sent obligatòria al transport públic

La circulació del metro TMB les nits de dissabte a diumenge tornarà a efectuar-se amb horari continuat a partir del dia 26 de juny: en tant que el PROCICAT ha retirat les restriccions al lleure nocturn es restableix el servei ininterromput que regia abans de la pandèmia.

Així mateix FGC i TRAM mantindran el seu horari habitual de divendres i dissabtes, fins a les 2 h de la matinada.

El Nitbus de l’AMB, que arriba a 18 municipis metropolitans i les línies interurbanes de bus nocturn de la Generalitat de Catalunya, continuaran també amb el seu servei habitual.

Més informació als canals de comunicació habituals dels operadors de transport.

La mascareta contínua sent obligatòria al transport públic

D'altra banda el relaxament de la situació d’emergència possibilita que el metro, trens i tramvies que tenien obertura centralitzada de portes, suprimeixin aquesta mesura a partir del dia 1 de juliol: les persones usuàries que vulguin entrar o sortir dels vehicles hauran de polsar el botó corresponent. Igualment, a partir d’aquesta data, es reactivarà la validació de sortida a les estacions de FGC.

Serveis especials de transport públic

Recordem que demà, dimecres 23 de juny, nit de la revetlla de Sant Joan, hi haurà servei especial de transport públic: metro i TRAM oferiran servei ininterromput i FGC prestarà el servei fins a les 2 h. Rodalies de Catalunya - Renfe oferirà el servei en l’horari habitual amb places addicionals. El Nitbus de l’AMB tindrà reforços a la línia N28, N9 i vehicles de reserva a Plaça Catalunya. Els busos nocturns de la Generalitat i els autobusos urbans mantindran l’oferta habitual.

Amb motiu de les festes majors de Sant Cugat i Rubí, FGC prestarà el servei ininterrompudament en la línia S1 les quatre nits del 25 al 28 de juny. Igualment es preveu que per la festa major de Terrassa la línia S1 tingui 1 circulació cada hora durant les nits del 2 i 3 de juliol.

Dimarts, 22 de juny de 2021

Comunicat de premsa

Davant la millora de les dades de la pandèmia i el bon ritme de vacunació, la mascareta deixarà de ser obligatòria en exteriors a partir del dissabte 26 de juny, en els casos en que es vagi sol o bé s’interactuï només amb la bombolla de convivència. Aquesta mesura no afecta el transport públic,

així doncs continua sent obligatori l’ús de la mascareta en tota la xarxa per a majors de 6 anys.