Tarjetas integradas de transporte

Elige la tarjeta integrada que más te conviene:

Banner del cercador de títols i zones d’ATM

Logo Centre d’informació TransMet Centre d’Informació TransMet

Estado actual de la red de transporte público:
(Información solo disponible en catalán)

27/5/2016 12:00
Normalitat a la xarxa de transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona. No hi ha incidències, segons indiquen al Centre d’informació TransMet els diferents operadors. Així, doncs, situació tranquil·la a aquesta hora a metro, autobusos, tramvies, Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies de Catalunya.

D’altra banda, una informació pels usuaris de la línia R1 de Rodalies de Catalunya, la línia del Maresme: per obres de construcció d’un pas inferior de vianants a Premià de Mar, demà dissabte i demà passat diumenge, des de l’inici del servei i fins a les onze del matí, hi haurà un servei alternatiu per carretera i no circularan els trens entre El Masnou i Vilassar de Mar.

Finalment, advertir als usuaris que el personal de Metro ha convocat aturades parcials de dilluns a dijous de la setmana que ve. Les de dilluns estan previstes de 7 a 9 del matí, de 4 a 6 de la tarda i de dos quarts de nou del vespre a dos quarts d’onze de la nit. Els serveis mínims han de garantir el 40% del servei de metro en hora punta i el 20% en hora vall. Es preveuen, però, greus afectacions. Recomanem opteu per mitjans alternatius de transport sempre que us sigui possible.

Más información estado del servicio:

  • TMB
  • FGC
  • Rodalies de Catalunya
  • TRAM

Actualidad
(Información solo disponible en catalán)

Nota de Premsa

Nota de premsa
21 abril 2016

L'ATM acorda reclamar a l'Estat millorar el financament per al transport públic »


Moverse con transporte público